KK Mila

                                                                                                                                                                                                                                            Reklame
Siden dette er det nyeste målet og "prosjektet" jeg har startet med denne måneden tenkte jeg å skrive litt om min lille reise mot kk mila.
For det første var ikke KK mila noe jeg noen gang kunne tenkt meg å være med på. Dette er fordi jeg rett og slett ikke har jogget på en stund og kondisen har blitt mer eller mindre dårlig på noen år. Jeg har alltid likt å trene, men mye av treningen har gått til styrke og ikke fult så mye kondisjon som f.eks. intervaller og jogging. Men så kom min kjære søster på banen og spurte om jeg ville være med. Og selv om det fristet å bare si takk, men nei takk tenkte jeg heller hvorfor ikke. Noen ganger angrer jeg litt, men det er en fin måte å få et lite spark i baken og få beina på farten igjen. Men bare det å kunne ha noen som gir deg det lille ekstra pushet til å ta et nytt skritt hjelper veldig. Pluss at jeg nå er meldt opp på løpet så det er ingen vei tilbake, og jeg nekter å komme sist (selv om sjansene for at det skjer er der, haha). Grøss, merker at jeg gruer meg litt, men å føle på presset er det som gjør at jeg vil og skal klare å prestere på best mulig måte, det er i hvert fall det jeg liker å si til meg selv. kk mila er 5 september, så tiden jeg har til å trene meg opp til dette løpet er ikke helt optimal, men heller ikke umulig. For å holde litt styr på hvor langt jeg løper og hvor lang tid jeg bruker har jeg fått tips om to geniale apper som er med på å hjelpe meg mot en god treningsplan samt at den gir meg en god oversikt over hvordan jeg har forbedret meg.

En liten film snutt fra fjordårets kk løp.

U2kufMRwlnQ

Litt om gratis appene jeg bruker under joggeturene mine.

Strava er en app som kan minne litt om instagram bortsett fra at her kan du poste din treningsaktivitet, her får da vennene dine se ruten du har jogget, hvor langt og hvor lang tid. her får du også forslag om flere joggeruter andre i nærområdet bruker der du kan prøve å konkurrere mot deres tid. P.S hvis du ikke vil dele aktivitetene dine med andre kan dette lett fikses på innstillinger. absolutt noe jeg vil anbefale til dere som vil komme i gang med jogging eller sykling.

Den andre appen jeg også tar i bruk heter Runkeeper.
Denne appen er også ganske genial. Her får man mye av det samme som strava bortsett fra at man har en "personlig trener" som oppdaterer deg under joggerunden med hvor langt du har jogget og hvilken fart du jogger i.

Kanskje jeg ser deg på kk Mila? hvis ja, masse lykke til og kanskje vi ses. Hvis ikke kan du jo teste ut noen av appene hvis du vil starte å jogge :).

running to the peak
Licensed from: Val Thoermer / yayimages.com


Ha en fortsatt fin Onsdag fin folk :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mary Linn

Mary Linn

23, Bærum

Jeg har mange forskjellige interesser og temaer jeg kunne tenkt meg å skrive om. Denne bloggen vil da handle om alt fra a til å. variasjon fryder :)

Kategorier

Arkiv

hits