Dagens fangst

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Reklame
Da var det plutselig mandag igjen og alle er tilbake på jobb, bortsett fra meg som enda har en jobbsøkingsprosess å komme meg igjennom. I starten av sommeren ble jeg ferdig utdannet innenfor pedagogikk og har vært på leting etter jobb siden det. Første jobben jeg fikk var som alarmselger. Du vet, de som går fra dør til dør og spør om du vil kjøpe alarm. Det var meg. Etter en lang måned med masse avslag og null salg (hvis du ikke tar med det jeg solgte til søsteren og mamma ) kastet jeg inn håndkleet. Like fattig men en erfaring rikere. Så kom jeg dit hvor jeg var klar for å jobbe med (nesten) alt. Med litt hjelp fra en med en fot innenfor, har jeg nå kapret en (ringevikar) assistentstilling på et bo- og behandlingsenter for eldre. Opplæringen starter i morgen. Jeg tror det kommer til å bli gøy, lærerikt og sikkert litt rart med tanke på at jeg aldri har jobbet innenfor dette feltet før. Er spesielt redd for den mer intime delen av jobben...uuuansett. denne stillingen er kun en ringevakt og jobbdagene vil være relativt ustabile, men det er en jobb.. som ikke innebærer å banke på dører. Så fortsetter jeg å søke på andre stillinger jeg kan ha ved siden av dette. Jobbsøkingsprossesen er gørr kjedelig og vanskelig til tider, men man må jo bare fortsette til ting går veien. Som i går da en venninne plutselig ringte om at jeg kunne komme på et intervju til en stilling i en barnehage i dag! Så opp jeg stod, ekstra tidlig for å dra på jobbintervju. Det er litt vanskelig å si hvordan sånne ting har gått, men jeg føler at samtalen fløt fint og at jeg svarte greit på det jeg ble spurt om. Krysser fingrene. Å jobbe i en barnehage virker spennende og er relevant iforhold til utdanningen min.


Etter intervjuet tok jeg meg en liten spontantur til sandvika storsenter for å se etter en ny treningstights. Etter litt leting stakk innom XXL og der hadde de tilbud på 2XU tightser, hurra. Jeg syntes disse trenings tightsene er veldig gode og tenkte derfor å tipse dere som er innom om at du nå kan få kompressions tightsen for 599,- . Det eneste minuset med denne tightsen er at de er litt gjennomsiktige, så hvis man skal bøye seg eller ta knebøy kan det lønne seg å ha en litt lenger treningtopp, med mindre du ikke vil vise fram rompa på treningssenteret, haha. Ellers har jeg hatt en ganske rolig dag ettersom dette er en av mine få hviledager fra treningen. Så selv om jeg skal komme meg i form er det greit å kunne unne seg litt godt, så jeg handlet inn litt undertøy, parfyme, litt brie og kjeks som et lite klapp på skulderen for trening, jobb og intervju. (Selv om jeg sikkert burde spist grønnsaker og dipp i stedet, som også er veldig godt). Men shitt happens. Eller snarere fuck det. . Jeg hadde lyst på brie.
2XU kompressions tights nå for 599,- på XXL


 Desire Dolce & Gabbana the one 760,-. Denne Lukter utrolig godt
3 kommentarer

Linda Taylor

17.08.2015 kl.22:28

Oi, var tighsten på tilbud?

Ha en fin kveld <3

Mary Linn

17.08.2015 kl.22:33

Linda Taylor: Heisann, ja de har tilbudet på alle XXL butikker nå :D. vet ikke hvor lenge tilbudet varer, men er jo et godt kupp :).

Ha en fin kveld du og :))

Anonym

17.08.2015 kl.22:52

Seriøst? Du er sinnsykt heldig! Hun venninna di må virke som verdens snilleste :-)

Skriv en ny kommentar

Mary Linn

Mary Linn

23, Bærum

Jeg har mange forskjellige interesser og temaer jeg kunne tenkt meg å skrive om. Denne bloggen vil da handle om alt fra a til å. variasjon fryder :)

Kategorier

Arkiv

hits