woops.

Hva har skjedd i det siste.. Og gud for en failure jeg er på å blogge. Woops og sorry til de som forviller seg inn her en gang i blant.
Her er ihvertfall en liten oppdatering på hva som har skjedd i det siste og et nytt forsøk på å ikke være en helt ubrukelig "blogger" fra og med NU!


Oppdatering nr 1. 
Som noen av dere vet trente jeg meg opp til KK mila. Men så fikk jeg meg jobb (hurra), og som de fleste vet blir man ofte syk når man starter å jobbe i barnehage. Så alt stoppet egentlig helt opp og jeg ville bare ligge på sofaen, pluss at jeg begynte å få vondt i knærne så det var topp stemning..  MEN til tross for dette klarte jeg nå å fullføre dette løpet på 1 time og 15 minutter som var kortere tid enn jeg hadde regnet med at jeg skulle bruke (klapp på skulderen) . Fint å få gjort det og fint å bli ferdig med det. For en som aldri har løpt en mil eller vært så glad i å løpe skal jeg ikke juge på meg at det var lett.. det var beintungt og kroppen min ble jo sjokkskada når jeg plutselig etter 3 uker uten trening skulle begi meg ut på en mils joggetur. Men alt i alt en kul opplevelse og opplegget er veldig bra så anbefales for folk som liker og jogge og de som ikke er fult så glad i det. Men jeg kom nå i mål og slukte en flaske vann på rekordtid og deretter goodiebag og et glass champagne. Og ja jeg lå som slakt på sofaen en time eller to etterpå for å si det sånn.
Og ja jeg jeg vet at jeg har brukt dette bildet før, men noen ganger må man spare leserne for bilder fra løpet som kan gjøre en hver blind ved et blikk. shitt happens.

                                                                                   

Oppdatering nr 2.
Endelig slipper jeg å leve som den fattige studenten jeg var og kan nå unne meg ting jeg trenger eller har lyst på. Jeg endelig kjøpt meg ny mobil!! jeg er jo en Samsung tilhenger så da ble det jo ingen andre enn Samsung s6 som fikk bli med meg hjem. Er veldig fornøyd med denne mobilen og koser meg med en raskere og mer oppdatert mobil, nok en glad opplevelse for denne måneden <3.
                                                                                 
                                                                                     

"oppdatering" nr 3.
Denne helgen var jeg i Harstad med en av venninnene mine for å besøke en annen venninne av oss som studerer oppi nord. Gud for en vakker natur det er der oppe, men ja det er også et relativt lite sted sammenlignet med Oslo. Turen hjem var ganske stille med tanke på at vi var ute på byen i går og jeg enda er klein og jævlig. så mer om det i morgen, good night sleep tight, sneiks.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mary Linn

Mary Linn

23, Bærum

Jeg har mange forskjellige interesser og temaer jeg kunne tenkt meg å skrive om. Denne bloggen vil da handle om alt fra a til å. variasjon fryder :)

Kategorier

Arkiv

hits